تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
موذی

موذی

خانوادگی

رابط هاي شبکه داخلي کامپيوتر

رابط هاي شبکه داخلي کامپيوتر

يک رابط شبکه ATM در قالب يک کارت لوازم جانبي. بسياري از رابط هاي شبکه داخلي هستند.

 

کنترلر رابط شبکه (NIC) سخت افزار کامپيوتري است که کامپيوتر را به رسانه شبکه متصل مي کند و توانايي پردازش اطلاعات سطح پايين شبکه را دارد. به عنوان مثال، NIC ممکن است يک کانکتور براي پذيرش کابل، يا يک آنتن براي انتقال و دريافت بي سيم و مدار مربوطه داشته باشد.

شبکه هاي اترنت

در شبکه‌هاي اترنت، هر کنترل‌کننده رابط شبکه داراي يک آدرس کنترل دسترسي رسانه (MAC) منحصربه‌فرد است که معمولاً در حافظه دائمي کنترل‌کننده ذخيره مي‌شود. براي جلوگيري از تضاد آدرس بين دستگاه هاي شبکه، موسسه مهندسين برق و الکترونيک (IEEE) منحصر به فرد بودن آدرس MAC را حفظ و مديريت مي کند. اندازه يک آدرس مک اترنت شش اکتت است. سه اکتت مهم براي شناسايي سازندگان NIC محفوظ است. اين سازندگان، تنها با استفاده از پيشوندهاي اختصاص داده شده خود، سه اکتت کم اهميت را از هر واسط اترنت که توليد مي کنند به طور منحصر به فرد اختصاص مي دهند.

راه اندازي شبکه هاي کامپيوتري اترنت در تکنويار و پيشگام رايانه.

 

تکرار کننده ها و هاب ها

 

تکرار کننده يک دستگاه الکترونيکي است که سيگنال شبکه را دريافت مي کند، آن را از نويزهاي غير ضروري پاک مي کند و آن را بازسازي مي کند. سيگنال در سطح توان بالاتر يا به طرف ديگر انسداد مجدد ارسال مي شود تا سيگنال بتواند مسافت هاي طولاني تري را بدون تخريب پوشش دهد. در اکثر پيکربندي‌هاي اترنت جفت تابيده، براي کابلي که بيش از ??? متر طول مي‌کشد، تکرارکننده‌ها مورد نياز است. با فيبر نوري، تکرار کننده ها مي توانند ده ها يا حتي صدها کيلومتر از هم فاصله داشته باشند.

 

تکرارکننده‌ها روي لايه فيزيکي مدل OSI کار مي‌کنند، اما هنوز به زمان کمي براي توليد مجدد سيگنال نياز دارند. اين مي تواند باعث تاخير در انتشار شود که بر عملکرد شبکه تأثير مي گذارد و ممکن است عملکرد مناسب را تحت تأثير قرار دهد. در نتيجه، بسياري از معماري‌هاي شبکه، تعداد تکرارکننده‌هاي مورد استفاده در شبکه را محدود مي‌کنند، به عنوان مثال، قانون اترنت 5-4-3.

 

يک تکرار کننده اترنت با چندين پورت به عنوان هاب اترنت شناخته مي شود. علاوه بر بازسازي و توزيع سيگنال هاي شبکه، يک هاب تکرار کننده به تشخيص برخورد و جداسازي خطا براي شبکه کمک مي کند. هاب ها و تکرار کننده ها در شبکه هاي LAN تا حد زيادي توسط سوئيچ هاي شبکه مدرن منسوخ شده اند.

پل ها و سوئيچ ها

 

پل‌هاي شبکه و سوئيچ‌هاي شبکه از يک هاب متمايز هستند زيرا آنها فقط فريم‌ها را به پورت‌هاي درگير در ارتباط مي‌فرستند در حالي که هاب به همه پورت‌ها ارسال مي‌کند. پل ها فقط دو پورت دارند اما يک سوئيچ را مي توان به عنوان يک پل چند پورت در نظر گرفت. سوئيچ ها معمولاً داراي پورت هاي متعددي هستند که توپولوژي ستاره اي را براي دستگاه ها و سوئيچ هاي اضافي آبشاري تسهيل مي کند.

 

پل ها و سوئيچ ها در لايه پيوند داده (لايه 2) مدل OSI کار مي کنند و ترافيک بين دو يا چند بخش شبکه را پل مي کنند تا يک شبکه محلي واحد را تشکيل دهند. هر دو دستگاه هايي هستند که فريم هايي از داده ها را بين پورت ها بر اساس آدرس MAC مقصد در هر فريم ارسال مي کنند. آنها ارتباط پورت هاي فيزيکي با آدرس هاي MAC را با بررسي آدرس هاي منبع فريم هاي دريافتي ياد مي گيرند و فقط در صورت لزوم فريم را فوروارد مي کنند. اگر MAC مقصد ناشناخته اي مورد هدف قرار گيرد، دستگاه درخواست را به همه پورت ها به جز منبع ارسال مي کند و مکان را از پاسخ کشف مي کند.

 

پل ها و سوئيچ ها دامنه برخورد شبکه را تقسيم مي کنند اما يک دامنه پخش واحد را حفظ مي کنند. تقسيم بندي شبکه از طريق پل زدن و سوئيچينگ به تجزيه يک شبکه بزرگ و متراکم به مجموعه اي از شبکه هاي کوچکتر و کارآمدتر کمک مي کند.

منبع :  https://technoyar.net/

 

https://bit.ly/3FmLj3f

https://v.gd/hKbdz5

https://v.ht/NiTya

https://did.li/2Djaa

https://cutt.ly/ZG1hL4X

http://gg.gg/10z20o

https://mub.me/nqVN

https://t.ly/oRk3

http://s.ecmaps.de/ggk-c

https://urlpetite.fr/ii4

 

 

موضوع :
برچسب ها : رابط,های,شبکه,داخلی,کامپیوتر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 22 ارديبهشت 1401ساعت 20:45 توسط دانا | تعداد بازديد : 102 | |

انتقال اطلاعات گوشي ال سي دي خراب به کامپيوتر

انتقال اطلاعات گوشي ال سي دي خراب به کامپيوتر

تصور کنيد به هر دليلي تاچ و ال سي دي گوشي اندرويدي شما آسيب ديده و حالا نگران اطلاعات ذخيره شده خود در دستگاه هستيد!   در اين شرايط چگونه مي توان اطلاعات گوشي را ذخيره و به کامپيوتر منتقل کرد؟ در اين مقاله از سايت  mobile 110   با نحوه   انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي خراب به کامپيوتر آشنا مي شويم.

 

شکستگي ال سي دي يکي از رايج ترين مشکلاتي است که در گوشي هاي موبايل رخ مي دهد و روزانه بسياري از کاربران با آن مواجه مي شوند. اما به نظر شما چگونه مي توانيم اطلاعات گوشي که ال سي دي آن خراب است را ذخيره و به کامپيوتر انتقال دهيم؟ تصور کنيد که قرار است گوشي خراب خود را به تعميرگاه ببريد و حالا نگران از دست دادن اطلاعات داخلي گوشي خود هستيد يا مي خواهيد يک نسخه پشتيبان از اطلاعات گوشي خود در رايانه خود داشته باشيد. چطور مي توني اين کار رو بکني؟

 

براي انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي آسيب ديده به کامپيوتر در اين صورت مي توانيد از نرم افزار عالي و کاربردي Dr.Fone استفاده کنيد. براي اين منظور کافي است يک کابل رابط بين کامپيوتر و گوشي داشته باشيد و نرم افزار Dr.Fone را دانلود و بر روي کامپيوتر نصب کنيد. در ادامه اين مقاله قدم به قدم نحوه انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي خراب به کامپيوتر با استفاده از نرم افزار Dr.Fone را ياد مي گيريم. توجه داشته باشيد که حتي اگر تاچ و ال سي دي گوشي شما کاملا خراب شده باشد، مي توانيد با استفاده از Dr.Fone اطلاعات آن را به کامپيوتر خود منتقل کنيد. با موبوسرويس همراه باشيد.

 

با Dr.Fone داده ها را از تلفن LCD شکسته به رايانه شخصي منتقل کنيد

براي انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي خراب خود، ابتدا بايد Dr.Fone را دانلود کرده و بر روي کامپيوتر خود نصب کنيد. با يک جستجوي ساده در اينترنت مي توانيد اين برنامه محبوب و شناخته شده را دانلود کنيد. پس از دانلود برنامه، آن را بر روي کامپيوتر خود نصب کنيد و سپس مراحلي که در ادامه توضيح خواهيم داد را دنبال کنيد:

Dr.Fone را اجرا کنيد و روي گزينه Recover در منوي اصلي آن کليک کنيد. مکان اين گزينه ممکن است بسته به نسخه هاي مختلف برنامه کمي تغيير کند.

 

در اين مرحله بايد گوشي خود را با استفاده از کابل مناسب به کامپيوتر متصل کنيد تا Dr.Fone آن را تشخيص دهد. براي ادامه اين مرحله مي توانيد سيستم عامل گوشي خود را نيز انتخاب کنيد. براي مثال، اگر گوشي شما اندرويد است، روي Recover Android Data کليک کنيد.

 

از آنجايي که اطلاعات گوشي ال سي دي خراب بايد به کامپيوتر منتقل شود، در اين مرحله بايد از منوي سمت چپ برنامه گزينه Recover data from breaked phone را انتخاب کنيد. سپس در وسط صفحه، موارد و اطلاعاتي را که مي خواهيد به رايانه خود منتقل کنيد، انتخاب کنيد. همانطور که مي بينيد، اطلاعاتي مانند مخاطبين، پيام ها، تاريخچه تماس ها، پيام ها و پيوست هاي واتس اپ، عکس هاي گالري، فايل هاي صوتي، فيلم ها (فيلم ها) و اسناد (اسناد) قابل انتخاب و انتقال به کامپيوتر هستند. با استفاده از Dr. . برنامه Fone پس از مشخص کردن اطلاعات مورد نظر، روي Start کليک کنيد.

 

در اين مرحله نرم افزار Dr.Fone از شما مي خواهد که مشخص کنيد مشکل گوشي چيست! اگر ال سي دي گوشي روشن است اما تاچ غيرفعال است، گزينه Touch does not works يا دسترسي به گوشي را ندارد و اگر LCD خراب است و گوشي اصلا روشن نمي شود، گزينه Black/Broken Screen را انتخاب کنيد.

 

اين مرحله يکي از مهم ترين مراحلي است که هنگام ارائه تنظيمات و اطلاعات بايد به آن توجه کرد. در اين قسمت بايد مدل دقيق گوشي خود را مشخص کنيد. براي مثال، اگر گوشي شما Samsung Galaxy S6 Edge Plus است، از منوي سمت چپ، Galaxy S6 Edge Plus را انتخاب کنيد. در قسمت سمت راست و براي گزينه Device model بايد مدل دقيق گوشي خود را مشخص کنيد. اگر در يافتن مدل دقيق گوشي خود مشکل داريد، روي گزينه آبي رنگ How to check your device model کليک کنيد تا مراحل پيدا کردن مدل دقيق گوشي خود را طي کنيد. پس از ارائه اطلاعات فوق، تيک گزينه آبي رنگ در پايين و سمت راست صفحه را بزنيد و بر روي گزينه Next کليک کنيد.

 

در اين مرحله Dr.Fone از شما مي خواهد که گوشي خود را در حالت دانلود قرار دهيد. براي اين کار مراحل نشان داده شده در برنامه را مرحله به مرحله دنبال کنيد. با دنبال کردن عکس هاي پيوست شده قادر به انجام اين کار خواهيد بود.

به محض قرار گرفتن گوشي در حالت دانلود، Dr.Fone شروع به کار کرده و حافظه گوشي را آناليز مي کند. اين مرحله بسته به ميزان داده هاي موجود در تلفن شما ممکن است کمي طول بکشد. پس منتظر بمانيد تا اين قسمت تمام شود.

 

پس از تجزيه و تحليل داده هاي گوشي، برنامه Dr.Fone ليستي از فايل هاي قابل انتقال از گوشي به کامپيوتر را ارائه مي دهد. در اين مرحله براي انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي خراب به کامپيوتر کافيست موارد مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس گزينه Recover را بزنيد. مي توانيد اين اطلاعات را به گوشي جديد منتقل کنيد يا پس از تعمير سخت افزاري آن را به گوشي خود بازيابي کنيد.

نمايندگي گوشي شيائومي با ضمانت

خلاصه و راه حل نهايي براي استخراج اطلاعات از گوشي خراب

همانطور که مشاهده مي کنيد در اين مقاله نحوه انتقال اطلاعات از گوشي ال سي دي شکسته به کامپيوتر با استفاده از نرم افزار Dr.Fone را ياد گرفتيم. همچنين در صورتي که مشکل شما حل نشد و قادر به استخراج اطلاعات از گوشي ال سي دي شکسته نيستيد، به شما پيشنهاد مي کنيم به يک مرکز تخصصي تعميرات مراجعه کنيد که آن هم مرکز خدمات موبايل موبوسرويس است زيرا موبوسرويس متشکل از تيم تخصصي تعميرات در اصفهان است و مي تواند اطلاعات يدکي مانند عکس، فيلم و مخاطبين نيز وجود دارد. دوستان عزيز مي توانيد با خيال راحت گوشي خود را به صورت حضوري و يا از طريق پست يا پيک به موبوسرويس بسپاريد.

 

موضوع :
برچسب ها : انتقال,اطلاعات,گوشی,ال,سی,دی,خراب,به,کامپیوتر,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 15 مهر 1402ساعت 8:06 توسط دانا | تعداد بازديد : 12 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد