تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
موذی

موذی

خانوادگی

چگونه ماسک عسل بر روي صورت به پوست شما کمک مي کند؟

چگونه ماسک عسل بر روي صورت به پوست شما کمک مي کند؟

 

 

عسل ماده شيرين و چسبنده اي است که زنبورها توليد و در کندو ذخيره مي کنند.عسل در شکل طبيعي خود از طريق فعاليت آنزيم ها، مواد گياهي و باکتري هاي زنده با هم ترکيب مي شود تا يک عنصر قدرتمند با صدها کاربرد عملي ايجاد کند.

 

فرآيند منحصر به‌ فردي که عسل را ايجاد مي‌کند، آن را به ويژه براي مصارف آرايشي، مانند پاک کردن آکنه، التيام زخم‌ها و صاف کردن رنگ پوست، ارزشمند مي‌کند.

 

عسل خام و غير پاستوريزه داراي بيشترين پتانسيل براي کاربرد موضعي روي پوست است. به خواندن ادامه دهيد تا دريابيد که چگونه عسل را مي توان بر روي پوست صورت قرار داد و به پوست شما چه کمک هايي مي کند.

 

فوايد استفاده از عسل براي صورت

 

عسل خام سرشار از اجزاي مفيد براي پوست شما است، به خصوص اگر آکنه يا بيماري هاي پوستي خود ايمني مانند اگزما يا پسوريازيس داريد. حتي رشد بيش از حد کانديدا ممکن است با استفاده از عسل روي پوست شما کنترل شود.

 

عسل خام به تعادل باکتري هاي روي پوست شما کمک مي کند، که آن را به يک محصول عالي براي درمان آکنه تبديل مي کند. عسل گشنيز نهاوند به عنوان يک محصول ضد آکنه مورد مطالعه قرار گرفته است و به طور قابل توجهي موثرتر از ساير محصولات محبوب است.

 

عسل روند بهبود سلول هاي پوست شما را سرعت مي بخشد. اگر لکه‌ها يا شيوع اگزما داريد، عسل غيرپاستوريزه مي‌تواند بهبود را تسريع کرده و التهاب را کاهش دهد. عسل مانوکا در التيام سريع زخم ها آنقدر موثر است که اکنون توسط پزشکان در محيط هاي باليني استفاده مي شود.

 

عسل خام همچنين يک لايه بردار طبيعي است، به اين معني که استفاده از آن روي صورت، پوست هاي خشک و کدر را از بين مي برد و سلول هاي جديد پوست را در زير آن آشکار مي کند.

 

موارد استفاده از عسل براي صورت

 

استفاده از عسل روي صورت نسبتاً ساده است، اگرچه راه هاي مختلفي براي انجام آن وجود دارد.

 

عسل براي آکنه صورت، پسوريازيس و اگزما

 

عسل براي درمان بيماري‌هاي مزمن پوستي را مي‌توان با خمير يا با ماسک صورت که براي چند دقيقه روي پوست نگه مي‌داريد مورد استفاده قرار داد.

 

مهم ترين نکته در مورد استفاده از عسل براي درمان اين بيماري ها استفاده از عسل غير پاستوريزه مانند عسل گشنيز نهاوند است.

 

بسيار مهم است که عسلي که استفاده مي‌کنيد همچنان حاوي باکتري‌هاي سالم باشد تا موثر واقع شود. اين سيستم ايمني بدن شما را فعال مي کند و به بهبود التهاب و قرمزي کمک مي کند و همچنين لک ها را التيام مي بخشد.

 

يکي از راه‌هاي استفاده از عسل براي صورتتان اين است که آن را با مواد ديگر مخلوط کنيد تا يک  ماسک صورت تسکين دهنده ايجاد کنيد. قبل از انجام اين کار،تست عسل و ساير مواد تشکيل دهنده را انجام دهيد تا مطمئن شويد که واکنش آلرژيک نداريد.

 

مخلوطي از عسل خام و دارچين يک ترکيب آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي قوي است

 

سه قسمت عسل و يک قسمت دارچين تازه آسياب شده يا خالص (دارچين واقعي) را مخلوط کرده و مخلوط را با استفاده از مايکروويو کمي گرم کنيد. روي پوست خود بماليد و بگذاريد اين ترکيب به مدت 8 تا 10 دقيقه بماند. با آب گرم کاملاً بشوييد و پوست خود را خشک کنيد. اگر به دارچين حساسيت داريد از آن استفاده نکنيد.

 

عسل براي روشن کننده و روشن کننده پوست

 

محققان ارتباط مستقيمي بين استفاده از عسل روي صورت و روشن کردن لکه هاي تيره يافته اند.

 

 از آنجايي که عسل خاصيت لايه برداري دارد، استفاده از آن بر روي صورت مي تواند سلول هاي مرده پوستي را که پوست شما را کدر مي کند، از بين ببرد. اين مي تواند پوست را روشن تر نشان دهد.

 

پس از شستن صورت با آب و صابون، عسل گشنيز يا انواع ديگري از عسل خام غير پاستوريزه را روي صورت خود بماليد. در صورت تمايل، عسل را با آب تصفيه شده رقيق کنيد تا چسبندگي کمتري داشته باشد و راحت‌تر حذف شود. قبل از شستشو، عسل را چند دقيقه روي پوست خود بگذاريد.

 

عسل براي محو شدن جاي زخم

 

عسل به روند بهبودي بدن شما کمک مي کند، که ممکن است به محو شدن جاي آکنه کمک کند. مي توانيد از عسل به عنوان يک درمان لکه بر روي جاي زخم استفاده کنيد، آن را هر روز يا يک روز در ميان به عنوان خمير در محل زخم خود بماليد.

 

همانطور که در بالا توضيح داده شد، اگر از ماسک هاي صورت عسل به عنوان بخشي از روتين زيبايي خود استفاده کنيد، ممکن است نتايج را مشاهده کنيد. به خاطر داشته باشيد که آنچه ما در مورد توانايي هاي شفابخش عسل مي دانيم محدود است و هنوز در حال توسعه است. يک مطالعه نشان داد که عسل ممکن است براي جاي زخم هاي ناشي از سوختگي و بريدگي هاي عميق نيز موثر باشد.

 

عوارض استفاده از عسل روي صورت

بعيد است که عسل در اکثر افراد واکنش آلرژيک ايجاد کند. اگر آلرژي شناخته شده اي به موارد زير داريد، بايد از هر يک از اين راه حل ها با احتياط استفاده کنيد:

 

  • گرده
  • کرفس
  • زهر زنبور عسل

 

هميشه محصولات جديد را روي ناحيه کوچکي از پوست خود که حداقل قابل مشاهده است آزمايش کنيد تا ببينيد آيا آلرژي داريد يا خير.

 

حتما قبل از رفتن به رختخواب عسل را از صورت خود پاک کنيد. عسل باقي مانده روي صورت شما مي تواند گرد و غبار و ساير مواد زائد را جذب کند که مي تواند باعث تشديد جوش هاي فعال شود.

 

غذاي آماده پوست

 

استفاده از عسل خام روي صورت مي تواند به عنوان درماني براي آکنه، جاي زخم و پوست هاي کدر يا خشک به کار گرفته شود.

 

عسل خام گرانتر از ساير انواع عسل است، اما در مقايسه با ساير لوازم آرايشي پوست صورت شما نسبتاً ارزان است.

 

محققان در حال تلاش براي يافتن اطلاعات بيشتر در مورد اينکه چگونه عسل مي‌تواند به روشن‌تر و شفاف‌تر شدن چهره شما کمک کند،هستند. تا زماني که آلرژي نداريد، دليلي وجود ندارد که آن را امتحان نکنيد.

براي اينکه بيشترين ميزان مواد آلي اين ماده ي سحر آميز را دريافت کنيد، خريد عسل طبيعي سوغات نهاوند را حتما در برنامه اين هفته تان قرار دهيد.

 

https://issuu.com/bobbymiller41

https://www.4shared.com/u/Y1vPebb7/BobbyMiller4.html

https://www.designnominees.com/profile/soghatnahavand

https://soghatnahavand.tumblr.com/

https://www.pubpub.org/user/bobby-miller-2

https://www.intensedebate.com/people/BobbyMiller41

https://www.meetup.com/members/356174741/

https://www.atlasobscura.com/users/bobbymiller4

https://edex.adobe.com/community/member/4aaL_VqT5

 

 

موضوع :
برچسب ها : همه,چیز,درباره,استفاده,از,عسل,برای,سلامت,مو,و,10,راهکار,برای,استفاده,از,آن,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 11 اسفند 1400ساعت 13:31 توسط دانا | تعداد بازديد : 158 | |

خواص اعجاب انگيز روغن سياهدانه براي سلامتي

روغن سياه دانه نوعي روغن حامل است که از دانه هاي گل  Nigella sativa به روش پرس سرد استخراج مي شود.
به طور سنتي، روغن سياه دانه داراي خواص تحريک کننده، گرم کننده و تاثيرات مثبت بر بهبود خلق و خو مي باشد.

در طب سنتي سياهدانه به عنوان يک معجون مکمل با ساير گياهان دارويي در درمان اکثر بيماري ها به کار گرفته مي شود.
روغن سياه دانه بطور موضعي به منظور آبرساني، تسکين، تقويت و تغذيه پوست، رفع عفونت هاي قارچي و لکه هاي پوستي و نيز براي ترميم و بازسازي پوست استفاده مي شود و موجب صاف شدن، روشن شدن و شفاف شدن پوست خواهد شد. روغن سياه دانه همچنين در صورتي که بر روي مو اعمال شود، موجب تغذيه و تقويت مو مي شود.
روغن سياه دانه از نظر دارويي، باکتري هاي مضر را از بين مي برد، پاسخ ايمني قوي پوست را تحريک مي کند، روند بهبود پوست را تسهيل کرده و دردهاي عضلاني و درد مفاصل را نيز به بهترين شکل تسکين مي دهد.
از سوي ديگر روغن سياه دانه در صورت استنشاق، سلامت دستگاه تنفسي و هضم را تقويت و پشتيباني مي کند.

 

 

 

تاريخچه استفاده از روغن سياه دانه

 

روغن سياه دانه از دانه هاي گياه Nigella sativa گرفته مي شود که بيشتر به گل رازيانه معروف است. همچنين اين روغن با نام هاي مختلف ديگري از جمله Black Oil ،Baraka ،Fitch Oil ،Kalajira Oil  و Kalonji Oil نيز شناخته مي شود.
براي بيش از 3000 سال، از دانه هاي روغني سياه دانه براي کاربردهاي آرايشي، دارويي و آشپزي مورد استفاده قرار مي گيرد. از سياه دانه به عنوان دارو گياهي، چاشني و تسکين دهنده درد و تحريکات موضعي، از جمله گزش، زخم، التهاب و بثورات پوستي استفاده مي شده است
بر اساس منابع تاريخي، اعتقاد بر اين است که روغن سياه دانه براي اولين بار توسط آشوريان مصر باستان مورد استفاده قرار گرفته است، جايي که از آن توسط شخصيت هاي مشهور سلطنتي مانند کلئوپاترا و نفرتيتي براي مراقبت از پوست به شکل يک دارو گياهي استفاده شده است.

در هند و خاورميانه، از دانه هاي سياه دانه که داراي عطر و طعم تلخ و تندي هستند در ترکيباتي که از فلفل سياه، پودر پياز و پونه کوهي تشکيل شده اند استفاده مي شود و به عنوان ادويه و طعم دهنده در خوراک حبوبات، پخت نان، خورشت کاري و سبزيجات پخته استفاده مي شود
در آيورودا، روغن سياه دانه عمدتاً به دليل خاصيت تحريک کنندگي، گرم کننده و تقويت کننده و همچنين به دليل اثر بخشي بر بهبود روحيه در طيف گسترده اي از کاربردها مورد استفاده قرار گرفته است

مجله سلامتي وطب سنتي ماوراي سلامت به تفصيل به اين سبک درمان کهن پرداخته است.

 

 


در طب سنتي، از روغن سياه دانه براي درمان بي اشتهايي، بيماري هاي مقاربتي و بيماري هاي زنان استفاده مي شود. همچنين اعتقاد بر اين است که سياه دانه براي تحريک اشتها و افزايش متابوليسم و سوخت و ساز بدن، کاهش اختلالات عصبي، تعادل مزاج و تقويت هماهنگي بدن و ذهن مفيد است.
طبق سوابق تاريخي پزشکان يوناني در قرن 1 ميلادي، از سياه دانه براي تسکين دندان درد، سردرد، گرفتگي بيني و کرم روده استفاده مي شده است
با توجه به خاصيت تقويت کنندگي روغن سياه دانه، پزشکاني مانند بقراط آن را براي بيماراني که بيماري عمومي و ضعف داشتند تجويز مي کردند. ديگر يونانيان باستان از آن براي تحريک شروع قاعدگي و افزايش توليد شير در زنان استفاده مي کردند
در کتاب "الشفاء"، نوشته حکيم ابن سينا، سياه دانه را با توانايي هاي درماني معتبر شناخته و از آن به دليل خاصيت تقويت کنندگي، تحريک کننده و پيشگيري کننده  تقدير کرده است. در اين کتاب از سياه دانه به عنوان تقويت کننده انرژي و کاهش ضعف، خستگي، غم و احساس دلسردي صحبت شده است. علاوه بر اين، وي کاربرد درماني سياه دانه را براي رفع و تسکين علائم سرماخوردگي، تب، سردرد، تحريکات موضعي، زخم ها، اختلالات پوستي، دندان درد و کرم روده و انگل تأييد کرده است.

 

خواص روغن سياه دانه

 

ترکيبات شيميايي روغن سياه دانه شامل اسيد پالميتيک، اسيد استئاريک، اسيد اولئيک و اسيد لينولئيک هستند و از ترکيبات اصلي اين روغن محسوب مي شوند.

 

اسيد پالمتيک به دليل داشتن خواص زير مشهور است:

 

خاصيت نرم کنندگي 
نرم کردن مو ها بدون ايجاد چربي اضافه و احساس سنگيني و چسبندگي
متداول ترين اسيد چرب اشباع مي باشد.
 

اسيد استئاريک به دليل داشتن خواص زير شناخته مي شود:

 

داراي خواص پاک کنندگي است که باعث از بين رفتن آلودگي، عرق و سبوم اضافي از پوست و مو مي شود.
يک ماده امولسيون کننده ايده آل براي اتصال آب و روغن است.
به افزايش ماندگاري محصولات مراقبت از پوست و مو کمک مي کند.
بدون کاهش درخشش و احساس سنگيني، موها را از آسيب هاي خارجي محافظت مي کند.
پوست را نرم مي کند.
 

اسيدهاي اولئيک (امگا 9) داراي خواص زير است:

 

لطافت، رطوبت و درخشندگي پوست و مو را حفظ مي کند.
رشد موهاي ضخيم تر و قويتر را تحريک مي کند.
چين و چروک هاي زودرس و خطوط ريز را کاهش مي دهد.
شوره سر را از بين برده و  رشد مو را تسريع ميکند.
از پوست و مو محافظت مي کند.
خواص آنتي اکسيداني قوي دارد.
از التهاب و درد مفاصل جلوگيري مي کند.

 

اسيدهاي لينولئيک (امگا 6) داراي خواص زير است:

موها را شاداب کرده و رشد آنها را تقويت مي کند.
بهبود زخم را تسريع مي بخشد.
در فرمولاسيون صابون ها و روغن هاي سريع خشک شونده يک امولسيون کننده موثر است.
خواص ضد التهابي دارد.
تسکين جوش و آکنه
حفظ رطوبت در پوست و مو 
وجود آن در روغن هاي گياهي موجب مناسب بودن آن روغن براي پوست هاي چرب و مستعد آکنه مي شود.
افزايش لطافت و خاصيت ارتجاعي پوست براي جلوگيري از پيري زودرس

 

 

 

https://gitlab.com/TobiMetz3

 

http://qooh.me/TobiMetz3

 

https://www.divephotoguide.com/user/TobiMetz3

 

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11396837

https://independent.academia.edu/JennyTucker289

http://edu.fudanedu.uk/user/wesleycruz1/

http://fudanedu.uk/user/wesleycruz1/

http://jobs.ict-edu.uk/user/wesleycruz1/

http://ict-edu.uk/user/wesleycruz1/

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : خواص,اعجاب,انگیز,روغن,سیاهدانه,برای,سلامتی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 8 فروردين 1402ساعت 19:10 توسط دانا | تعداد بازديد : 49 | |

چرا نبايد غذاهاي کنسرو شده را در دسته رژيم غذايي سلامت قرار دهيم

اغلب تصور مي شود که غذاهاي کنسرو شده نسبت به غذاهاي تازه يا منجمد مغذي کمتري دارند. برخي از افراد ادعا مي کنند که حاوي مواد مضر هستند و بايد از آنها اجتناب شود. برخي ديگر مي گويند غذاهاي کنسرو شده مي تواند بخشي از يک رژيم غذايي سالم باشد. سوالي که بسياري از مردم هنوز نمي توانند راه حلي براي آن بيابند اين است که آيا کنسروها و محصولات بسته بندي شده براي سلامتي به طور کلي مفيد هستند يا مضر؟ مقدار غذاي آماده اي که مي توان بدون آسيب رساندن به بدن خورد. در اين مقاله مي خواهيم به بررسي روش توليد، مزايا و معايب کنسرو بپردازيم؛ پس تا پايان اين مقاله با ما همراه باشيد تا پاسخ سوالات خود را دريافت کنيد.

 

 

کنسرو يا نيمه آماده چيست؟!

 

کنسرو کردن روشي است براي نگهداري طولاني مدت مواد غذايي با بسته بندي آن در ظروف در بسته. کنسرو کردن براي اولين بار در اواخر قرن هجدهم به عنوان راهي براي تامين يک منبع غذايي ثابت براي سربازان و ملوانان در جنگ توسعه يافت. فرآيند کنسرو کردن ممکن است بسته به محصول کمي متفاوت باشد، اما سه مرحله اصلي وجود دارد. اين شامل:

 

فرآوري: غذا بلانچ شده، برش داده شده، کلوخه شده، هسته گرفته، استخوان زدايي شده، بلانچ شده يا پخته مي شود.

بسته بندي: مواد غذايي فرآوري شده در قوطي بسته بندي مي شوند.

حرارت دادن: قوطي ها براي از بين بردن باکتري هاي مضر و جلوگيري از فساد حرارت داده مي شوند.

 

اين اجازه مي دهد تا غذا براي 1 تا 5 سال يا بيشتر ته نشين شود. غذاهاي کنسرو شده رايج عبارتند از ميوه ها، سبزيجات، لوبياها، سوپ ها، گوشت ها و غذاهاي دريايي.

 

کنسروها چه تاثيري بر مواد مغذي موجود در غذا دارند؟!

 

اغلب تصور مي شود که غذاهاي کنسرو شده نسبت به غذاهاي تازه يا منجمد کمتر مغذي هستند، اما تحقيقات نشان مي دهد که اين هميشه درست نيست. در واقع، کنسرو کردن بيشتر مواد مغذي موجود در غذا را حفظ مي کند. اين فرآيند بر پروتئين ها، کربوهيدرات ها و چربي ها تأثير نمي گذارد. اکثر مواد معدني و ويتامين هاي محلول در چربي مانند ويتامين هاي A، D، E و K نيز حفظ مي شوند.

اما برخي در مورد رژيم غذايي سالم مانند مجله سلامتي و تغذيه سالم سبزينه راه نظر متفاوتي دارند که مي توانيد آن را نيز مطالعه کنيد.

 

به اين ترتيب، مطالعات نشان مي دهد که غذاهاي غني از مواد مغذي خاص، پس از کنسرو کردن، سطوح بالايي از مواد مغذي را حفظ مي کنند. با اين حال، از آنجايي که کنسرو کردن معمولاً شامل حرارت زياد است، ويتامين‌هاي محلول در آب مانند ويتامين‌هاي C و B ممکن است آسيب ببينند، اين ويتامين‌ها عموماً به گرما و هوا حساس هستند، بنابراين مي‌توانند در طي فرآيند معمولي، پخت و پز و نگهداري در خانه از بين بروند.

 

با اين حال، در حالي که فرآيند کنسرو کردن مي تواند به ويتامين هاي خاصي آسيب برساند، مي تواند مقادير ساير ترکيبات سالم را افزايش دهد. به عنوان مثال، گوجه‌فرنگي و ذرت با حرارت دادن، آنتي‌اکسيدان بيشتري آزاد مي‌کنند و نسخه‌هاي کنسرو شده اين غذاها را به منبع بهتري از آنتي‌اکسيدان تبديل مي‌کنند. جدا از تفاوت در سطوح مختلف مواد مغذي، غذاهاي کنسرو شده منبع خوبي از ويتامين ها و مواد معدني مهم هستند. در يک مطالعه، افرادي که 6 غذاي بسته بندي شده يا بيشتر در هفته مي خوردند، 17 ماده مغذي ضروري بيشتري نسبت به افرادي که 2 يا کمتر غذاي بسته بندي شده در هفته مي خوردند، دريافت کردند.

 

مزاياي مواد غذايي کنسرو شده

 

ميوه ها و سبزيجات مورد استفاده در کنسرو در اوج تازگي خود چيده مي شوند و بهترين طعم و کيفيت غذايي را تضمين مي کنند. غذاهاي کنسرو شده مي توانند به اندازه غذاهاي تازه و منجمد مغذي باشند. زيرا کنسرو کردن باعث حفظ بسياري از مواد مغذي مي شود. مقدار مواد معدني، ويتامين هاي محلول در چربي، پروتئين ها، چربي ها و کربوهيدرات ها در طول فرآيند کنسرو کردن نسبتاً بدون تغيير باقي مي ماند. اما از آنجايي که فرآيند کنسرو کردن به حرارت بالا نياز دارد، محصولات کنسرو ممکن است حاوي ويتامين هاي محلول در آب کمتري مانند ويتامين C و ويتامين B باشند. با اين حال، فرآيند حرارت دادن، که مي تواند به برخي از ويتامين ها آسيب برساند، در واقع مي تواند محتواي آنتي اکسيداني را افزايش دهد. به عنوان مثال، کنسرو کردن باعث افزايش ميزان ليکوپن در گوجه فرنگي مي شود.

 

غذاهاي بسته بندي شده راهي مناسب و مقرون به صرفه براي گنجاندن ميوه ها و سبزيجات بيشتر در رژيم غذايي شما هستند. فرآيند کنسرو کردن، ماندگاري طولاني حداقل يک تا پنج سال را تضمين مي کند. اين مي تواند براي افرادي که اغلب محصولات تازه را به دليل فساد دور مي اندازند مفيد باشد.

 

دسترسي آسان

 

غذاهاي کنسرو شده راهي مناسب و کاربردي براي افزودن مواد مغذي بيشتر به رژيم غذايي شما هستند. بسياري از نقاط جهان فاقد مواد غذايي ايمن و باکيفيت هستند و کنسرو کردن به مردم کمک مي کند تا در طول سال به انواع غذاها دسترسي داشته باشند.

 

در واقع، اين روزها تقريباً هر غذاي بسته بندي شده اي پيدا مي شود. همچنين از آنجايي که کنسروها را مي توان چندين سال با خيال راحت نگهداري کرد و اغلب غذاهاي نيمه آماده با زمان آماده سازي کوتاه هستند، بسيار راحت هستند. علاوه بر اين، آنها ارزان تر از محصولات تازه هستند. اين محصولات مخصوصاً هنگام مسافرت ايده آل هستند و غذاهاي بسته بندي شده در سفر بهتر از غذاهايي هستند که در خانه تهيه مي کنيد و مستعد فساد در جاده يا در سفر هستند.

 

مضرات غذاهاي کنسرو شده

 

اگرچه بسيار نادر است، اما غذاهاي کنسروي فرآوري شده نادرست مي توانند حاوي باکتري خطرناکي به نام کلستريديوم بوتولينوم باشند. خوردن غذاي آلوده مي تواند باعث مسموميت غذايي شود، يک بيماري جدي که در صورت عدم درمان مي تواند منجر به فلج و مرگ شود. بيشتر موارد مسموميت غذايي ناشي از نگهداري نادرست مواد غذايي است. بوتوليسم ناشي از کنسروهاي تجاري نادر است. مهم است که هرگز از قوطي هاي متورم، فرورفته، ترک خورده يا نشتي غذا نخوريد.

 

نمک، شکر و مواد نگهدارنده گاهي در فرآيند کنسرو اضافه مي شود. برخي از غذاهاي بسته بندي شده ممکن است سرشار از نمک باشند. اگرچه اين براي اکثر افراد خطري براي سلامتي ندارد، اما براي برخي از افراد، مانند افرادي که فشار خون بالا دارند، مي تواند مشکل ساز باشد. آنها همچنين ممکن است حاوي قند اضافه شده باشند که مي تواند اثرات مضري داشته باشد. قند اضافي با افزايش خطر ابتلا به چندين بيماري از جمله چاقي، بيماري قلبي و ديابت نوع 2 مرتبط است. انواع ديگري از نگهدارنده هاي طبيعي يا شيميايي ممکن است به آن اضافه شود.

 

محصولات غذايي کنسرو شده و جايگاه آن ها در رژيم غذايي

 

ليست غذاهاي بسته بندي شده اي که اغلب مي خوريد ممکن است طولاني نباشد. اما بايد به نکات بالا توجه کرد و از کنسروهاي ايمن که حاوي مواد نگهدارنده کمتري هستند استفاده کرد و در هنگام استفاده از کنسروها براي مسافرت به نحوه نگهداري و حمل و نقل آنها توجه کرد تا کمترين آسيبي به آنها وارد شود.

اما در کل فردي که به رژيم غذايي سلامت و ارگانيک عمل مي کند، تا حد امکان فقط مواد غذايي تازه و غير کارخانه اي را در سبد غذايي خود قرار مي دهد و به خوبي مي داند که غذاي سالم نمي تواند از ميان انبوده مواد شيميايي کشنده کارخانه اي به دست مصرف کننده برسد.

 

 

https://dap.food.blog/2023/02/11/sabzinerah/

http://www.wikidot.com/user:info/astonpark33

https://gitlab.com/AstonPark33

https://www.adaxes.com/questions/user/AstonPark33

https://shootinfo.com/dashboard/

https://www.wattpad.com/user/AstonPark33

https://independent.academia.edu/ShawnCarroll88

https://jobs.ict-edu.uk/user/wilfredgibson1/

https://ict-edu.uk/user/wilfredgibson1/

 

موضوع :
برچسب ها : چرا,نباید,غذاهای,کنسرو,شده,را,در,دسته,رژیم,غذایی,سلامت,قرار,دهیم,
امتیاز : 5 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 9 ارديبهشت 1402ساعت 12:03 توسط دانا | تعداد بازديد : 243 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد